Bloomberg HT Kelime Oyunu Başvuru Formu

Bloomberg HT Kelime Oyunu Başvuru Formu

http://www.metince.net/wp-content/uploads/kelime-oyunu-150x150.jpg

Bloomberg HT Kelime Oyunu yarışması, Bloomberg HT Kelime Oyunu yarışması başvuru formu

Bloomberg HT kanalında İhsan Varol’un sunduğu sevilen yarışma programı Kelime Oyunu yarışması her akşam bir birinden farklı yarışmacıları ile kelime oyunu sevenleri ekran başına topluyor.  Kelime Oyunu yarışmasında yarışmacılar bilgilerini ölçerek ve en kısa zamanda en fazla kelimeyi türetmeye çalışarak en fazla puanı almaya çalışıyorlar. Kelime Oyunu yarışmasına katılmak için bir adet fotografınızla birlikte özgeçmişinizi kelimeoyunu@bloomberght.com adresine yollayarak yarışmaya başvurabilirsiniz.

Hazırladığınız soruları Kelime Oyunu yarışmasına göndermek için kelimeoyunusoru@bloomberght.com mail adresine gönderebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 594 YORUM
1 2 3 60
  1. Esma Öztuna diyor ki:

    Günümüzde kullanılan Faks kelimesinin türkçe karşılığı nedir?
    CEVAP:BELGEGEÇER

  2. osman diyor ki:

    çizgi filmlerde tavşan yemesiyle ünlü olan hayvanımız?
    cevap:bugs bunny

  3. süleyman DEMİR diyor ki:

    camilerde müezzinlere ayrılmış bölüm[ MAHFEL] BİR İŞİN DOĞRU VE DÜZGÜN YAPILMASI İÇİN VERİLEN KOMUT[adam akıllı] çok akıllı kişiler için kullanılan bir deyim [AKIL KÜPÜ] kiliselerde çan çalmakla görevli kişi[ZANGOÇ] MUSEVİ MEZARLIĞI[meşatlık] TÜRK MUSİKİSİNDE ÇOK HİSLİ BİR MAKAM AYNI ZAMANDA BİR ERKEK İSMİ [hüseyni]

  4. sait tunç diyor ki:

    taçsız kral:ASLAN

  5. mehmet mağara diyor ki:

    birçok insanın karşı koyamadığı şey nedir?
    cevap: nefsi

  6. alkan diyor ki:

    değersiz,aşağı görülen,küçümsenen topluluk,derinti anlamlarınada gelen kelime
    cevap:GÜRUH

  7. alkan rumioğlu diyor ki:

    görünüşe kapılarak yanlış bir yargıya varmak,yanılmak,bir hileye veya bir yalana kanmak
    cevap:ALDANMAK

  8. neslihan arslan diyor ki:

    soru:osmanlıda mezar

    cevap:kurgan

  9. neslihan arslan diyor ki:

    osmanlıda mezar taşı
    ceVAP:BALBAL

  10. neslihan arslan diyor ki:

    bir kimseye kıskanmadan özenmek

    cevap:imrenmek

1 2 3 60
BİR YORUM YAZ
haberler